-

De magie van wintersport: droom je mee?

Wintersport heeft bij veel mensen een sterke aantrekkingskracht. Maar wat maakt een wintersportvakantie nu eigenlijk zo bijzonder? Daar is al veel over gezegd en geschreven. Als je alles op een rijtje zet, dan zijn er een aantal dingen die áltijd genoemd worden en die wintersportliefhebbers ongetwijfeld zullen herkennen. En omdat wintersporten nu niet kan vanwege de corona maatregelen, missen we het des te meer… We kunnen er op dit moment alleen maar van dromen. Droom je mee? 

Het ultieme gevoel bij de afdaling

Het gevoel wat je hebt als je op je ski’s of snowboard de berg af gaat, is eigenlijk onbeschrijfelijk. Toch doen we een poging: Je komt uit de lift. Je kijkt om je heen om je vrienden en/of familieleden te spotten, vervolgens klik je ski’s of je snowboard onder en daar ga je! Je voelt de verse sneeuw kraken terwijl je je bochten maakt. De wind fluit langs je oren en je snuift de frisse berglucht op. In de stralende zon met een strak blauwe lucht daal je af in een witte bergwereld met schitterende uitzichten. Al glijdend door de sneeuw voel je je even helemaal vrij en zorgeloos. En als je beneden bent? Dan wil je niets liever dan dit nog een keer meemaken!

Lunchen op de piste

Stel je voor, het moment dat je even je ski’s of snowboard laat voor wat het is en een berghut op de piste induikt. Of beter nog, een lekker plekje zoekt in de zon op het terras! Op je dikke skischoenen stap je naar binnen en kies je een van die heerlijke typische gerechten: een Kaiserschmarnn, friet met worst, Wiener schnitzel of een pasta bolognese?

Eind van de dag: moe maar voldaan

Je kent het wel: je bent de hele dag met z’n allen actief bezig geweest in de sneeuw en je hebt genoten van de mooiste afdalingen en overweldigende panorama’s. Terug in het dal zoek je de gezelligheid op in de après-ski en de avonturen van de dag worden uitgebreid doorgenomen. Als je door het dorpje naar ‘huis’ gaat, ruik je de typische geur van brandende houtkachels: nu wordt het tijd voor ontspanning! En dat begint al met dat heerlijke gevoel bij het uittrekken van je zware schoenen. Tijd voor een spelletje, relaxen bij de open haard of lekker ontspannen in de sauna of misschien zelfs in de buiten-whirlpool! En, niet te vergeten een lekkere typische maaltijd zoals bijvoorbeeld een kaasfondue, een Käsespätzle of gewoon weer die Wiener schnitzel!

Blog: De magie van wintersport: droom je mee?-2

Wintersport: een lekker vooruitzicht

En, lekker gedroomd? Zin in een leuk vooruitzicht? Bekijk dan alvast ons aanbod voor winterseizoen 2023/2024. Een deel is al te boeken. Zijn de prijzen nog niet bekend? Dan kun je je emailadres achterlaten en ontvang je bericht zodra het geboekt kan worden. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. We doen niets liever dan jou een geweldige wintersportvakantie te bezorgen!

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.