-

4 X tips om zelf het wintersportgevoel in huis te halen!

Wat missen we de bergen, helemaal nu we overspoeld worden met mooie sneeuwbeelden vanuit de Alpenlanden. Witte bergtoppen, chalets bedolven onder een deken sneeuw, gezellige lichtjes en strak geprepareerde pistes. Helaas moeten we met de huidige lockdown nu, voorlopig vooral geduld hebben. En om het wachten enigszins dragelijk te maken, hebben we 4 tips voor je om het wintersportgevoel zelf in huis te halen!

1 x Bereid je favoriete wintersportgerecht!

Na een ochtend skiën kijken we maar wat graag uit naar de lunch. Wat is dat toch in de bergen, al dat de gerechten smaken toch op de een of andere manier nóg beter smaken. Heb jij een favoriet gerecht op skivakantie? Geliefd zijn bij velen toch vaak wel de Kaiserschmarrn, de kaasfondue, de raclette of de Wienerschnitzel. En zo zijn er vast nog meer gerechten te bedenken die je rechtstreeks terugbrengen naar de Alpen. En in plaats van een ochtend skiën, maak je vooraf een lekkere lange wandeling in de buitenlucht!

Tip: Kaiserschmarrn liefhebbers opgelet!
Missen jullie deze Oostenrijkse traktatie nu ook zo? Dan hebben we goed nieuws want de pakjes Knorr Kaiserschmarrn zijn tijdelijk weer verkrijgbaar bij Jumbo. Lees hoe je deze Kaiserschmarrn binnen een handomdraai zelf thuis maakt in ons blog Kaiserschmarrn van Knorr: weer verkrijgbaar bij Jumbo!

Recept Knorr Kaiserschmarrn Jumbo

2 x Steek de open haard aan of kruip onder een schapenvachtje

Na een winterse lunch is het tijd om het gezellig te maken in huis. En hoe doen ze dat in de Alpen waar het flink koud kan zijn? Juist! Een warm, knapperend haardvuurtje waar je je lekker aan kunt verwarmen na een dag in de sneeuw. Heb je geen open haard? Kruip dan lekker onder een schapenvachtje of een ander zacht kleedje. Zo… begin je al een klein beetje in winterse sferen te komen?

3 x Zet een wintersportfilm op

Heb je nog videomateriaal van afgelopen skivakantie waar je van de piste af komt suizen? Dan kun je fijne herinneringen ophalen van de laatste wintersportvakantie en gelijk checken of je skitechniek nog door de keuring heen komt. En als je geen beeldmateriaal hebt kun je natuurlijk altijd Netflix raadplegen voor een film met als achtergronddecor: de besneeuwde bergen….

4 x Boek je wintersportvakantie voor volgend jaar

Wil je lekker wegdromen en plannen maken voor je volgende skivakantie? Waarom dan niet alvast boeken voor volgend jaar? Dit kan namelijk gewoon weer zonder risico want zo lang het coronavirus niet onder controle is, blijft de corona-geld-terug-garantie bestaan. Bij Chalet.nl hebben we alweer leuke mogelijkheden beschikbaar voor winterseizoen 2022-2023, neem gerust een kijkje. Zijn de prijzen nog niet bekend bij het door jou geselecteerde verblijf? Dan kun je je emailadres achterlaten en krijg je van ons bericht zodra het geboekt kan worden.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.