-

100% sfeer: Last Christmas chalets

Wie kent hem niet: de clip van Wham waarin een groep vrienden samen Kerstmis viert in de sneeuw? Nog steeds is Last Christmas een van de meest populaire kerstliedjes en de clip doet ons elk jaar weer verlangen naar een knusse winter in een chalet. Daarom op verzoek: chalets met een echte Last Christmas sfeer! 
Blog: 100% sfeer: Last Christmas chalets-2


Lange tafels, knisperende vuren
Waar moet een Last Christmas chalet aan voldoen? Ten eerste moeten er veel mensen kunnen verblijven, net zoals in de clip. Er moeten lekkere hangbanken zijn, een grote eettafel waaraan je met z’n allen kunt dineren (of spelletjes spelen) en natuurlijk ontbreekt de open haard niet. Uiteraard is het chalet vrijstaand en omringd door sneeuw en prachtige dennen. Een sauna of whirlpool waarin je met z’n allen kunt zitten? Ook erg fijn!

Retrosfeertje
Last Christmas is in de jaren ’80 opgenomen en ademt dus dat fijne retrosfeertje. Gelukkig zien we dit in veel van onze chalets nog terug: kneuterige gordijntjes, houten muren en veel grenen. Voor de rest van de aankleding kun je zelf zorgen: een kerstboom, veel lichtjes, glühwein en een stel ski’s voor de voordeur. Oh, en vergeet je ouderwetse trui met Noorse print of rendieren niet.

Blog: 100% sfeer: Last Christmas chalets-3

Te boeken voor Kerst…
Wil je kerst vieren in een nostalgisch chalet? Bekijk dan ook eens deze accommodaties:
Chalet Le Hameau de Marmottes in Les Menuires
Chalet Avenida Panorama bij Kaprun
Chalet Gran Koute bij Les Menuires
Chalet de Bellecôte in Vallandry

Genoeg keus dus. En voor wie de videoclip nog een keer wil zien:

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.