-

Après-ski in Zell am See 2024/2025

Ga je deze winter naar Zell am See en wil je weten waar je leuk kunt après-skiën? Dan zit je hier goed. Speciaal voor jou hebben we de leukste après-ski-tenten op een rij gezet.

Zell am See is een populair wintersportdorp in het skigebied Zell am See/Kaprun. Het dorp ligt aan de Zeller Zee en het centrum zit barstensvol gezellige restaurants, cafés, clubs en winkels. Het skigebied is groot: met je skipas kun je terecht in 3 skigebieden en maar liefst 400 km aan pistes. Je kunt je voorstellen dat in dit immense skigebied ook een heleboel toffe (berg)hutten te vinden zijn voor een goede après-ski-party. Maar waar? Dat ontdek je hier!

Top 5 après-ski-locaties in Zell am See

  1. SchnapsHans Alm
  2. Pinzgauer Diele
  3. Cabrio Bar
  4. Crazy Daisy
  5. Insider Bar

Bekijk ook de top 5 après-ski-barren in Kaprun.

Après-ski op de Schmittenhöhe

De ‘huisberg’ van Zell am See is de Schmittenhöhe. En op de top heb je SchnapsHans Alm. Op het panoramaterras, met een fenomenaal uitzicht, is dit een topplek voor après-ski. Het wordt er regelmatig een groot feest. Zeker een keer langsgaan als je in Zell am See bent.

Tekst gaat verder onder de afbeelding. Zell am See skilift

© Zell am See/Kaprun Tourismus

Feest onderaan de AreitXpress

Ben je aan het eind van je skidag onderaan de AreitXpress uitgekomen? Dan moet je zeker de Cabrio Bar niet overslaan. Zo’n authentieke ronde schirmbar met een puntdak, dat er letterlijk én figuurlijk regelmatig afgaat. Helemaal bij mooi weer, dan gaat het dak lekker open, zodat het zonnetje nog net wat langer op je kop staat. Heerlijk.

Rubix Bar: nieuwe retro après-ski-bar in Zell am See

Aan de start van winterseizoen 22/23 heeft een gloednieuwe bar de deuren geopend in Zell am See: Rubix Bar. Het thema dat de bar in alle facetten uitdraagt, is RETRO. De bar is aangekleed met vintage items, oude ski’s, retro skipakken, noem het maar op. We zijn er zelf nog niet geweest, maar het belooft een groot feest te worden. Als jij er naartoe gaat deze winter zijn we heel benieuwd naar je ervaringen. Laat het ons vooral weten!

Pinzgauer Diele: niet te missen feestcafé

Wanneer berghutten langzaamaan afsluiten en de laatste wintersporters ietwat wiebelig van de berg afkomen, begint het juist in de Pinzgauer Diele. Een hele bekende plek in Zell am See voor een drankje, dansje en nieuwe vrienden. Hier kun je tot 4 uur ’s nachts doorpakken, dus als je eenmaal binnen bent, hoef je ook nergens meer naartoe.

Tekst gaat verder onder de afbeelding. Schmittenhöhe Zell am See

© Zell am See/Kaprun Tourismus

Tip: download de Zell am See/Kaprun App

Handig voordat je op wintersport naar Zell am See gaat. In de app vind je naast heel veel info over het skigebied ook alle restaurants en barren op een rij mét locatie, openingstijden en routeplanner. Heel fijn om in je zak te hebben. Je downloadt 'm hier.

Wintersport in Zell am See

Heb je jouw accommodatie in Zell am See nog niet geboekt? Ontdek via de link hieronder de mooiste chalets en appartementen voor je wintersport. Er is nog meer dan voldoende beschikbaar deze winter. Veel plezier! Hulp nodig? Neem contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies.

Bekijk accommodaties Zell am See 

Inspiratie nodig?

Klik op de link en schrijf je in voor het laatste wintersportnieuws en inspiratie. Rechtstreeks in je mail.

Inschrijven

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.