Verzekeringen

Het is mogelijk om via ons onderstaande verzekeringen van a.s.r. af te sluiten. Wanneer je één of meerdere verzekering(en) via ons afsluit wordt er éénmalig € 3,75 poliskosten in rekening gebracht. Wij bemiddelen in deze verzekeringen en ontvangen daarvoor van a.s.r. een provisie.


Standaard annuleringsverzekering

Met de standaard annuleringsverzekering van de a.s.r. ben je goed verzekerd als je je reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. De premie is 5,5% van de reissom (+ 21% assurantiebelasting = 6,65%).

Allrisk-annuleringsverzekering

Met een allrisk annuleringsverzekering kun je niet alleen een beroep doen op alle annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaard verzekering staan, maar bepaal je zelf om welke reden je jouw vakantie annuleert of eerder beëindigt. De reden van annulering moet wel 'onvoorzien' en 'buiten je schuld' zijn. Bijvoorbeeld wanneer je beste vriend(in) plotseling ernstig ziek is geworden. Voor deze extra annuleringsredenen krijg je 75% van je annuleringskosten vergoed.

Je kunt géén beroep doen op de allrisk annuleringsverzekering als je geen zin hebt in de vakantie, het slecht weer is of als je bijvoorbeeld niet aan een vaccinatieplicht kunt voldoen. In onderstaande voorwaarden en de veelgestelde vragen omtrent corona lees je wat je vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

Een annuleringsverzekering moet binnen 7 dagen na boeking worden afgesloten. De premie is 7,0% van de reissom (+ 21% assurantiebelasting = 8,45%). Deze verzekering is alleen af te sluiten voor mensen die in Nederland, België of Duitsland woonachtig zijn.

Voorwaarden a.s.r. kortlopende annuleringsverzekering

Verzekeringskaart kortlopende annuleringsverzekering

Klachten

Heeft u een klacht over de verzekering dan kunt u deze indienen door middel van het klachtenformulier op de website van a.s.r. verzekeringen.