Overzicht voorwaarden Chalet.be

Algemene voorwaarden

Als je bij ons een boeking maakt betekent het dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) en de ANVR-Reizigersvoorwaarden (pdf).

ANVR

Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover.

De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden (pdf) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

SGR

Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.


Hierboven niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op!

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.