-

Skimateriaal huren: dit is handig om te weten

Wintersport geboekt? Lekker vooruitzicht, laat de voorpret maar beginnen! Heb je al gedacht aan het huren van skimateriaal? Ons advies: huur je ski-uitrusting al vóórdat je vertrekt. Via onze website is dat makkelijk geregeld.

Boek je wintersport inclusief huurmateriaal

Vóór vertrek je skimateriaal huren, biedt vele voordelen. Op onze website regel je dit makkelijk en snel; bij de meeste accommodaties bieden wij ook huurmateriaal aan. Zo profiteer je bijvoorbeeld van 7 dagen huren en 6 dagen betalen. Dat betekent dat je op de dag van aankomst alvast je skimateriaal ophaalt bij de dichtstbijzijnde SKISET winkel en de volgende dag direct de piste op kunt. Bijkomend voordeel: de prijs is lager dan de huur ter plaatse. Bovendien wordt het materiaal altijd goed onderhouden. Niet tevreden over je ski’s of schoenen? Dan kun je zonder problemen omruilen en ben je altijd verzekerd van lekker zittend materiaal dat bij jou past. Superhandig!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.SKISET Skimateriaal huren

© SKISET

Skimateriaal dat past bij jouw niveau

Bij het bijboeken van skimateriaal, kun je kiezen uit verschillende categorieën: Bronze, Zilver, Goud en Excellent. Afhankelijk van je ervaring en wensen bepaal je wat het beste bij je past.

Bronze (eco): deze categorie past bij de beginnende skiër zonder ervaring. Voordelige standaardmodellen die goed onderhouden zijn en professioneel worden afgesteld.

Zilver (evolution): ben je een beginnende tot gemiddelde skiër of snowboarder? Dan is de categorie Zilver een goede keuze. Profiteer van nieuwere modellen ski’s, snowboards en schoenen. Ook heb je de keuze uit meerdere modellen carve-ski’s.

Goud (sensation) - meest gekozen: voor de gemiddelde tot gevorderde skiër of snowboarder is de categorie Goud het meest geschikt. Kies uit nieuwere modellen ski’s, snowboards en schoenen. Vind je het leuk om gedurende de week eens wat anders te doen, bijvoorbeeld toerskiën of snowboarden in plaats van skiën? In deze categorie is het mogelijk om je materiaal om te wisselen.

Excellent (excellence): de veeleisende en gevorderde skiër kiest het beste voor materiaal uit de Excellent-categorie. In deze categorie vallen de allernieuwste topmodellen van ski’s en schoenen. Net als bij Goud kun je ook in deze categorie tijdens je week wisselen van materiaaltype.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.Skimateriaal volwassenen en kinderen SKISET

© SKISET

Skipas erbij?

Naast het bijboeken van huurmateriaal, vind je op onze website ook veel accommodaties waarbij de skipassen inclusief zijn. Handig, want de kosten ter plaatse zijn vaak hoger. Bovendien hoef je, als je eenmaal op plaats van bestemming bent, niet meer alles uit te zoeken. En wist je dat je bij ons ook makkelijk je skipas uitbreidt? Zo kun je bij aankomst direct de piste op. 's Zaterdags zijn de pistes vaak nog erg rustig dus dat is dubbelop genieten!

Skihelmen

Tegenwoordig draagt vrijwel iedere wintersporter een helm. Wel zo veilig en bovendien lekker warm. Ook de skihelm kun je huren, maar het is natuurlijk ook fijn om er zelf een te hebben. Als je je gaat oriënteren, dan raden we je aan om de skihelm met vizier eens te overwegen: helm en skibril in één, dat is fijn. Hieronder de voordelen van zo’n helm op een rijtje:

  • Het zit comfortabel
  • Je blikveld is breder
  • De ventilatie werkt beter
  • Als brildrager kun je je bril gewoon ophouden
  • Voor ieder weertype is er een bijpassend lenstype beschikbaar
  • Skibril altijd bij de hand

Tip: kijk eens op topsnowshop.nl, een echte skihelmenspecialist die jou perfect kan adviseren.

Skimateriaal huren? Regel het direct bij het boeken van je wintersport

Wil je jouw skimateriaal huren vóórdat je vertrekt? Als je je wintersport al hebt geboekt, maar zonder huurmateriaal, dan kan je jouw ski's of snowboard alsnog bijboeken in je account. Hier kom je via de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen na het maken van je boeking. Uiteraard zijn wij ook altijd per mail of telefonisch bereikbaar om het voor je in orde te maken.

Nog niet geboekt?

Bekijk dan snel ons aanbod en regel je wintersport vandaag nog. Let's go!

Foto's: ©SKISET

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.