-

Skimateriaal huren of kopen. Wat zijn de voordelen?

Twijfel jij elk jaar over de aanschaf van je eigen skimateriaal? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Het voordeel van materiaalhuur is natuurlijk dat je er niet mee hoeft te slepen. Aan de andere kant, eenmaal op de bestemming is het ook wel fijn dat je niks meer hoeft te regelen én dat je altijd je eigen spullen hebt. Ga je voor koop? Dan is dít het jaar om jezelf op nieuwe ski’s te trakteren. Omdat Aangezien er dit winterseizoen helaas weinig of geen skivakanties op de planning staan, blijven veel winkels met een voorraad zitten die ze lastig kwijtraken. Bovendien komt de nieuwe voorraad voor volgend seizoen alweer binnen. Daarom zijn veel winkels aan het stunten met mooie aanbiedingen die absoluut de moeite waard zijn om eens te bekijken. 

Aanbiedingen wintersportartikelen

Wie goed zoekt kan normaal gesproken in de zomer interessante deals vinden voor nieuwe wintersportartikelen zoals ski’s, skischoenen of een mooie winteroutfit. Dan zijn er vaak zijn er bepaalde maten die overblijven en die met korting worden aangeboden. Nu blijft er helaas wat meer voorraad over waardoor er automatisch ook meer keuze is. Hier kun jij wellicht nu van profiteren. De kortingen kunnen soms flink oplopen. Zo krijg je bij Skiwebshop tot 70% korting, bij Skicentrum Heemskerk en Perry Sport tot 60% korting en bij DAKA minimaal 20% korting.

Winkeliers blijven met grote voorraad zitten

Dat winkeliers met een voorraad achterblijven is natuurlijk heel vervelend maar uiteindelijk zijn zij er ook bij gebaat dat er toch nog een gedeelte verkocht wordt. Het zal wellicht een druppel op een gloeiende plaat zijn maar dat is beter dan helemaal niets. Laten we hopen dat we snel weer kunnen skiën en genieten van de prachtige bergen. En wie weet trap jij winterseizoen 2021/2022 af met een paar gloednieuwe skilatten of snowboard!

De voordelen van skimateriaal huren bij Chalet.be

Is dit voor jou geen geschikt moment om ski’s te kopen of vind je het onhandig om je ski’s helemaal naar de bergen te slepen omdat het bijvoorbeeld niet in de auto past? Geen probleem, daar hebben wij een mooie oplossing voor! Laat Chalet.be dan voordat je op skivakantie gaat je huurmateriaal regelen. Bij de meeste accommodaties bieden wij namelijk naast skipassen ook huurmateriaal aan. Voor vertrek je huurmateriaal boeken biedt vele voordelen, zo profiteer je o.a. van 7 dagen huren en 6 dagen betalen. Ontdek in ons blog skimateriaal: dit is handig om te weten welke voordelen er nog meer zijn.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.