-

Après-ski in Ladis 2024/2025

Ladis, gelegen in het hart van de Oostenrijkse Alpen, is een klein en charmant wintersportdorp dat bekend staat als een zeer kindvriendelijke wintersportbestemming. Het dorp ligt in het populaire skigebied Serfaus-Fiss-Ladis en is favoriet bij veel skiërs, snowboarders en andere winterliefhebbers.

Ladis is vrij rustig en heeft geen uitbundige après-ski-scene, zoals in het dichtbij gelegen Serfaus of in andere Oostenrijkse dorpen zoals Gerlos of Mayrhofen. Toch kun je je in Ladis uitstekend vermaken na het skiën.

Is er après-ski in Ladis?

Ja, er is après-ski in Ladis, maar verwacht geen uitbundig dorp vol cafés, clubs en straten die tot diep in de nacht onrustig zijn. Ladis is relatief rustig, maar je hebt er welgeteld één apres-ski-bar en daar heb je dan ook meteen een goede aan!

Waar moet je zijn voor après-ski in Ladis?

In Ladis vind je bij het dalstation van de Sonnenbahn de Geigaloch. Deze bar is dé plek voor après-ski. Van dinsdag tot en met zondag gaat om 16 uur de muziek aan en is het tot een uur of 19 een en al gezelligheid met een goede dj die de beste après-ski-hits aan de lopende band uit de speakers laat knallen. In de winter is de Geigaloch de nr. 1 feestlocatie in Ladis!

Uit eten in Ladis: welke restaurants zijn leuk?

Wil je na de après-ski nog een hapje gaan eten in Ladis? Het dorp kent een aantal hele leuke en goede restaurants waar je na het skiën lekker kan eten.

Restaurant Geigaloch

Bij de Geigaloch-bar gaat na 19u de muziek zachter en verandert de après-ski-bar in een fijne plek om nog even een schnitzel, overheerlijke käsespätzle of pizza te eten. Heb je alles gegeven op de dansvloer, dan kun je direct aanschuiven om bij te tanken met een goed diner. Wel even reserveren!

Restaurant Feuer & Flamme

Zin in vleesfondue, raclette of steengrill? Bij restaurant Feuer & Flamme kan het. Het restaurant serveert al die heerlijke authentieke wintersportgerechten die zo lekker zijn na een dag op de ski’s. Ook fijn: voor kinderen is er een aparte speelruimte, bioscoopje en natuurlijk een speciaal kindermenu.

R35 by Patrick Landerer

Zin in een avondje culinair? Bij R35 weet je niet wat je ziet als de borden uit de keuken komen. Geroemd door Gault&Millau is dit restaurant dé plek voor een bijzonder avondje uit tijdens je wintersport.

Boek je wintersport in Ladis

Gaat jouw volgende wintersport naar Ladis? Bekijk dan nu alvast de mooiste appartementen om te verblijven. Op onze website bieden we je een aantal fijne accommodaties waar je met je partner, je gezin, familie of vrienden een fantastische week beleeft. Bekijk onze accommodaties in Ladis.

Misschien vind je dit ook leuk:

 

Hoofdafbeelding: © Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH, danielzangerl.com

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.