-

5x Accommodaties aan de piste in Les Menuires

Ja, we weten het... we hebben het al vaker over Les Menuires gehad. Maar we zijn zelf dan ook behoorlijk fan van dit fantastische dorp in Les Trois Vallées. En wij niet alleen, want Les Menuires is altijd al een veelbesproken wintersportdorp geweest. Het behoort toe aan vele top-lijstjes, omdat het nu eenmaal zo'n verdomd fijn dorp is. En we voelen ons zeker niet geremd om daar nog een top 5 aan toe te voegen!

Even de feiten op een rij: Les Menuires ligt op 1850m hoogte tussen de pistes van Les Trois Vallées. Een droom van een skigebied. De afdalingen zijn lang, breed en talrijk (600km). Je kunt er eindeloos mooie tochten skiën naar Méribel of Courchevel. Door de hoge ligging is het gebied sneeuwzeker en vrijwel alle accommodaties liggen direct aan, of heel dichtbij de pistes.

Wie nooit in Les Menuires geweest is, heeft werk te doen. Het dorp is namelijk een ‘moetje’ voor iedereen met een wintersporthart. En om het je makkelijk te maken, delen we hieronder alvast een aantal chalets en appartementen aan de piste. Had je je wintersport nog niet geregeld, dan is dit het moment. Onderstaande accommodaties hebben nu nog redelijk wat beschikbaarheid, maar de boekingen gaan razendsnel. Be there or be square!

1. Du Soleil en Du Soleil Contemporain

De ligging van Du Soleil en Du Soleil Contemporain wordt omschreven met woorden als ‘perfect’, ‘schitterend’ en ‘fantastisch’. Door de hoge ligging in de wijk Reberty 2000 (de hoogste wijk in Les Menuires) sta je ’s ochtends direct op de piste. De appartementen zijn te boeken vanaf 4 tot 10/12 personen. Bekijk Du Soleil en Du Soleil Contemporain.

Appartement Du Soleil Les Menuires

Du Soleil (links) en Du Soleil Contemporain (rechts)

2. Montagnettes Hameau de la Sapinière

“Leuk opgezet, alsof je in een klein dorp woont.” En ook: “Prachtige, ruime en complete appartementen aan de piste.” Bekijk Montagnettes Hameau de la Sapinière.

Montagnettes Hameau de la Sapinière

Montagnettes Hameau de la Sapinière

3. Club MMV Le Coeur des Loges

Voor de deur een blauwe piste die naar 2 stoeltjesliften leidt. Dat is toch ideaal! De appartementen zijn niet heel ruim, maar wel sfeervol ingericht en comfortabel en het zwembad is ook helemaal niet verkeerd. Bekijk Club MMV Le Coeur des Loges.

Club MMV Le Coeur des Loges

Club MMV Le Coeur des Loges

4. CGH Résidence Les Clarines

Eens kijken, wat wordt er geschreven over Les Clarines… “Accomodatie en ligging perfect! Wellnessfaciliteiten inclusief zwembad waren perfect en dit heeft wel een precedent geschept voor onze kinderen :). Ook de broodservice 's ochtends was meer dan welkom en handig.” Nou, dat klinkt goed, toch? Bekijk CGH Résidence Les Clarines.

CGH Résidence Les Clarines

CGH Résidence Les Clarines

5. Les Alpages de Reberty

Oke, dat dit appartement ook direct aan de piste ligt, is natuurlijk heel fijn. Maar wat pas écht fijn is… dat zwembad! Dat is er wel eentje hoor. Bekijk Les Alpages de Reberty.

Les Alpages de Reberty

Les Alpages de Reberty

Niet gevonden wat je zocht?

Kan natuurlijk. Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar gelukkig hebben we nog meer in ons aanbod. Daar zit vast iets voor je bij. Hop, hop, klik snel door voor onze andere accommodaties aan de piste in Les Menuires.

 

Hoofdafbeelding: © Vincent Lottenberg / Les Menuires