Wintersport op zijn best!

Stel je voor... komende winter in de sneeuw met familie of vrienden, in jullie eigen chalet, en álles goed geregeld. Dat is wintersport op zijn best.

Bij Chalet.be hebben we alles in huis voor een volledig verzorgde wintersportvakantie. Op onze website vind je ca. 3.000 prachtige chalets en comfortabele appartementen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Daar zit absoluut iets moois tussen. Bovendien zijn de meeste accommodaties inclusief skipas te boeken, zodat je bij aankomst direct de piste op kunt. Ook bieden we optioneel huurmateriaal en verzekeringen aan. Jouw hele wintersport van A tot Z geregeld via Chalet.be. Lekker!

De voordelen van Chalet.be

100% betrokken en persoonlijk

We vinden het van groot belang dat je wintersportvakantie probleemloos verloopt. Daarom nemen we de tijd om goed naar jouw specifieke wensen en behoeften te luisteren, zodat we je een gepast en persoonlijk advies kunnen geven. We voelen ons betrokken bij jouw vakantie en willen ervoor zorgen dat jouw wintersport op zijn best is, en precies aansluit op wat jij zoekt.

Onbezorgd genieten van je wintersport

We zijn aangesloten bij gerenommeerde organisaties zoals de SGR en de ANVR, die de kwaliteit van onze service bewaken en risico's waarborgen. Bovendien zijn we dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen tijdens je verblijf. Als er zich onverwachte situaties voordoen, stellen we ons flexibel op: binnen onze mogelijkheden vinden we oplossingen voor eventuele problemen.

Een gedeelde passie voor wintersport

Voor wintersporters, door wintersporters: wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het organiseren van wintersportvakanties en gaan jaarlijks zowel zakelijk als privé naar de sneeuw. Wintersport zit in ons DNA en ons enthousiasme delen we graag met jou. Daarbij handelen we altijd zoals we zelf ook behandeld willen worden – open en eerlijk van mens tot mens.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.