Liveblog - -

De coronamaatregelen in Les Menuires: dit zijn ze

Let op: de informatie op deze pagina is verouderd.

Nog even en dan opent sneeuwzeker skistation Les Menuires haar deuren voor een nieuw winterseizoen 2020/2021. Op 8 december is het zover en wat kijken we daar naar uit! Deze winter zal door corona anders zijn dan voorgaande jaren maar we hebben er alle vertrouwen in, dat ook in deze tijd, een onvergetelijke wintersport mogelijk is. Om je skivakantie zo veilig en aangenaam mogelijk te maken zijn er coronamaatregelen waar je rekening mee moet houden. Wat deze regels, adviezen en richtlijnen precies zijn lees je in dit blog.
Deze maatregelen gelden in combinatie met de geldende coronamaatregelen in Frankrijk. Blijf goed op de hoogte en bekijk daarom voordat je op wintersport gaat ook altijd de coronamaatregelen voor wintersport Frankrijk.

Algemene coronamaatregelen

 • Houd 1 meter afstand van personen die niet tot jouw huishouden behoren.
 • Strenge gezondheidsregels voor personeel bij liften, skischolen, restaurants etc.
 • Desinfectiemiddelen beschikbaar voor handen.
 • Mondkapjesplicht in gesloten ruimtes en openbare gelegenheden vanaf 11 jaar.

Skiliften Les Menuires

 • Het dragen van een mondkapje is verplicht in het openbaar vervoer. Hier vallen skiliften, skibussen en wachtrijen onder.
 • Contactoppervlakten worden dagelijks gedesinfecteerd.

Cafés en restaurants Les Menuires

 • Geen self-service maar altijd bediening zodat gasten aan tafel blijven zitten.
 • Tafels staan op afstand of aanwezigheid van schermen.
 • Mondkapjesplicht voor klanten bij het verplaatsen. Aan tafel mag deze af.
 • Desinfectiegel aanwezig en meerdere schoonmaakdiensten.

Skischool en skiverhuur Les Menuires

 • Het dragen van een mondkapje is verplicht op verzamelplaatsen van skilessen vanaf 11 jaar.
 • De mondkapjesplicht geldt tevens in de skischolen en bij de skiverhuur vanaf 11 jaar.
 • Uitleenmateriaal wordt gedesinfecteerd.

Bijna altijd skiën tot aan je eigen voordeur

Les Menuires is een waar wintersport walhalla en is gelegen in het grootste skigebied ter wereld: Les Trois Vallées. In dit functionele skistation draait het om wintersportgemak, piste kilometers en indrukwekkende, brede afdalingen. De meeste accommodaties liggen direct aan de piste waardoor je in dit (kind)vriendelijke paradijs dan ook vaak tot je eigen voordeur terug kunt skiën. Deze leuke wintersportbestemming besteedt veel aandacht aan gezinnen en heeft dan ook een speciaal ‘familieplus label’. Bekijk onze chalets en appartementen in Les Menuires.

Boek je zonder risico je skivakantie naar Les Menuires

Bij Chalet.nl begrijpen we maar al te goed dat je misschien twijfels hebt om nu je skivakantie te boeken. Al zijn we vol vertrouwen dat je reis door kan gaan, zeker weten doen we het niet. Daarom willen we je als klant 100% financiële zekerheid bieden zodat jij gewoon met een gerust hart kunt boeken. Gaat je wintersportvakantie uiteindelijk niet door wegens corona? Dan krijg je gegarandeerd binnen 2 weken je geld terug. Ook zijn we aangesloten bij SGR en ANVR. Dit houdt in dat je ook verzekerd bent van geldteruggave bij faillissement.

Let op! Bovenstaande coronamaatregelen kunnen aangepast worden. Raadpleeg voor je wintersportvakantie altijd de website van het skigebied voor de meest actuele regels.

Bron: coronapagina Les Menuires

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.