Liveblog - -

Nieuwe maatregelen Oostenrijk per 8 november 2021

De Oostenrijkse overheid heeft op 8 november aangescherpte coronamaatregelen ingevoerd die in ieder geval tot 13 december 2021 zullen gelden. Tegen die tijd wordt besloten of deze maatregelen, op basis van de coronacijfers, voortgezet of aangepast moeten worden. 
Met name omtrent de eenmalige dosis van het Janssen-vaccin is veel te doen. Conform de nieuwe maatregelen kun je ermee afreizen naar Oostenrijk, maar lijkt het erop dat dit vaccin per 3 januari 2022 niet meer geldig is als toegangsbewijs voor o.a. de aanschaf van een skipas, toegang tot restaurants en hotels.

Coronamaatregelen kunnen snel wijzigen en ook lokaal verschillen. De officiƫle Oostenrijkse landelijke en regionale maatregelen zijn terug te vinden op deze website van het Oostenrijkse Ministerie (informatie in het Duits).

Voor actuele Nederlandse reisadviezen naar Oostenrijk verwijzen we je naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.
Voor actuele Belgische reisadviezen naar Oostenrijk verwijzen we je naar de website van de FOD Buitenlandse Zaken.

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen ook op de voet. Hou onze Corona Liveblog in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de reisadviezen en wintersport.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen omtrent corona hier.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.